لیست دوره های آموزشی - ترویجی   صنایع تبدیلی و غذایی  




ردیف عنوان دوره گروه تخصصی مدرس سطح برگزاری مجری تاریخ اجرا شروع برنامه مانده تا اجرا آدرس کانال وبینار نام کاربری کانال وبینار رمز عبور کانال وبینار

1

ویتامین ها در تغذیه
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۲ 11:15 - 10:00

1 روز

2

روش های رساندن مصنوعی خارک، کاهش رطوبت رطب و بسته بندی خرما
ایران محمدپور

استانی

مرکز هرمزگان ۱۴۰۳/۰۲/۲۳ 11:15 - 10:00

2 روز

3

ارزش تغذیه ای شیر
محسن قدس روحانی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ 09:45 - 08:30

4 روز

4

فرآوری تولید سرکه
شادی بصیری

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ 11:15 - 10:00

4 روز

5

باکتری ها در موادغذایی
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ 12:45 - 11:30

4 روز

6

چربی ها در تغذیه
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ 11:15 - 10:00

8 روز

7

تولید محصول لبنی سالم و ارگانیک
مریم سردرودیان

استانی

مرکز خراسان شمالی ۱۴۰۳/۰۳/۲۰ 09:45 - 08:30

30 روز