ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | زیرگروه تخصصی | محصول مرتبط | مدرس | شروع برنامه | تاریخ اجرا | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 | پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
رامین گوروئی(فاقد رزومه) |
09:45 - 08:30 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۰ |
6 روز |
|
|
|
2 | تخمیر و کاربرد انواع آن در صنایع غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
رامین گوروئی(فاقد رزومه) |
09:45 - 08:30 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ |
13 روز |
|
|
|
3 | علف کش ها(1) | زراعت | گیاهپزشکی | گیاهپزشکی |
سعید شهبازی |
11:15 - 10:00 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ |
13 روز |
|
|
|
4 | علفکش ها(2) | زراعت | گیاهپزشکی | گیاهپزشکی |
سعید شهبازی |
09:45 - 08:30 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۸ |
14 روز |
|
|
|
5 | روابط عمومی و نقش اطلاع رسانی | مدیریت، برنامه ریزی و توسعه کشاورزی | توسعه منابع انسانی | توسعه منابع انسانی |
محمد نژادزاده(فاقد رزومه) |
09:45 - 08:30 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۹ |
15 روز |
|
|
|
6 | تغذیه گندم آبی و دیم | زراعت | غلات | گندم |
سید حسین محمودی نژاد دزفولی(فاقد رزومه) |
09:45 - 08:30 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۰ |
36 روز |
|
|
|
7 | شناسایی و مدیریت زنگ های سه گانه گندم | زراعت | غلات | گندم |
سید حسین محمودی نژاد دزفولی(فاقد رزومه) |
09:45 - 08:30 | ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ |
117 روز |
|
|
|