ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | زیرگروه تخصصی | محصول مرتبط | مدرس | سطح برگزاری | مجری | تاریخ اجرا | شروع برنامه | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 |
بهداشت مواد غذایی (جلسه هشتم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۶/۰۱ | 09:45 - 08:30 |
2 روز |
|
|
|
2 |
فرآورده های لبنی فرا سودمند (جلسه اول) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۶/۰۱ | 11:15 - 10:00 |
2 روز |
|
|
|
3 |
تکنولوژی تولید ماست(جلسه اول) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۶/۰۱ | 12:45 - 11:30 |
2 روز |
|
|
|
4 |
نگهداری سیب درختی | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
فرزاد گودرزی |
استانی |
مرکز همدان | ۱۴۰۴/۰۶/۰۵ | 11:15 - 10:00 |
6 روز |
|
|
|
5 |
بررسی فرآیندهای پس از برداشت زیره سبز | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
سودابه عین افشار |
ملی |
شبکه دانش کشاورزی | ۱۴۰۴/۰۶/۱۱ | 11:15 - 10:00 |
12 روز |
|
|
|
6 |
تولید ترکیبات زسیت فعال از ضایعات باغبانی و کاربرد آنها در صنایع غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
ایرج کریمی ثانی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز آذربایجان غربی | ۱۴۰۴/۰۶/۱۸ | 11:15 - 10:00 |
19 روز |
|
|
|
7 |
روش بهینه تهیه فرآورده های خشک از سیب درختی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
شهین زمردی |
استانی |
مرکز آذربایجان غربی | ۱۴۰۴/۰۶/۲۴ | 11:15 - 10:00 |
25 روز |
|
|
|
8 |
فرآوری و بسته بندی خشکبار | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
ایرج کریمی ثانی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز آذربایجان غربی | ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ | 09:45 - 08:30 |
30 روز |
|
|
|
9 |
تهیه میوه های خشک و لواشک | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
شهین زمردی |
استانی |
مرکز آذربایجان غربی | ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ | 11:15 - 10:00 |
30 روز |
|
|
|
10 |
تحلیل میزان ضایعات میوه های هسته دار (هلو، شلیل، آلو، زردآلو) کشور | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
پروین شرایعی |
ملی |
شبکه دانش کشاورزی | ۱۴۰۴/۰۶/۳۰ | 11:15 - 10:00 |
31 روز |
|
|
|
11 |
فرآوری انار | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
مریم سردرودیان |
استانی |
مرکز خراسان شمالی | ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ | 11:15 - 10:00 |
37 روز |
|
|
|
12 |
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
رامین گوروئی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دزفول | ۱۴۰۴/۰۷/۱۳ | 09:45 - 08:30 |
45 روز |
|
|
|
13 |
تخمیر و کاربرد انواع آن در صنایع غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
رامین گوروئی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دزفول | ۱۴۰۴/۰۷/۲۰ | 09:45 - 08:30 |
52 روز |
|
|
|