لیست دوره های آموزشی - ترویجی   صنایع تبدیلی و غذایی  




ردیف عنوان دوره گروه تخصصی مدرس سطح برگزاری مجری تاریخ اجرا شروع برنامه مانده تا اجرا آدرس کانال وبینار نام کاربری کانال وبینار رمز عبور کانال وبینار

1

آشنایی با تجهیزات سردخانه ایی - جلسه 1
شادی بصیری

استانی

مرکز تهران ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ 09:45 - 08:30

2 روز

2

تولید و بسته بندی ترشیجات
پوران کریمی تزرجی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز هرمزگان ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ 11:15 - 10:00

2 روز

3

آشنایی با تجهیزات سردخانه ایی - جلسه 2
شادی بصیری

استانی

مرکز تهران ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ 11:15 - 10:00

2 روز

4

آشنایی با تجهیزات سردخانه ایی - جلسه 3
شادی بصیری

استانی

مرکز تهران ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ 12:45 - 11:30

2 روز

5

مواد نگهدارنده در غذا
سیدسعید سخاوتی زاده

استانی

مرکز فارس ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ 12:45 - 11:30

2 روز

6

فراورده های تخمیری
مسعود نجف نجفی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۲/۰۹/۲۱ 09:45 - 08:30

3 روز

7

فراوری شیر
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۲/۰۹/۲۱ 12:45 - 11:30

3 روز

8

فراورده های تخمیری
مسعود نجف نجفی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ 09:45 - 08:30

10 روز

9

فراوری شیر
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ 12:45 - 11:30

10 روز

10

صنایع غذایی ،چالش ها و فرصت های پیش رو
نائره بشارتی

استانی

مرکز گیلان ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ 09:45 - 08:30

30 روز

11

صنایع غذایی ،چالش ها و فرصت های پیش رو
نائره بشارتی

استانی

مرکز گیلان ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ 11:15 - 10:00

30 روز

12

صنایع غذایی ،چالش ها و فرصت های پیش رو
نائره بشارتی

استانی

مرکز گیلان ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ 12:45 - 11:30

30 روز

13

مدیریت انبارداری و نگهدارس سیب‌زمینی
فرزاد گودرزی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز همدان ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ 11:15 - 10:00

31 روز