| ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | زیرگروه تخصصی | محصول مرتبط | مدرس | سطح برگزاری | مجری | تاریخ اجرا | شروع برنامه | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 |
اهمیت اقتصادی، اجتماعی و تغذیهای میوهها و سبزیها و نقش مدیریت پس از برداشت در کاهش ضایعات و ارتقای توانمندی زنان روستایی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
الهام آذرپژوه |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۸/۰۶ | 09:45 - 08:30 |
1 روز |
|
|
|
2 |
انگل ها در مواد غذایی-جلسه دوم | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۸/۱۰ | 09:45 - 08:30 |
5 روز |
|
|
|
3 |
اصول فراوری فراورده های شیری(جلسه چهارم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۸/۱۰ | 11:15 - 10:00 |
5 روز |
|
|
|
4 |
نگهداری مواد غذایی(جلسه دوم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۸/۱۰ | 12:45 - 11:30 |
5 روز |
|
|
|
5 |
زنجيره ارزش محصول کينوا | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
احمد سلیمانی پور |
استانی |
مرکز اصفهان | ۱۴۰۴/۰۸/۱۲ | 09:45 - 08:30 |
7 روز |
|
|
|
6 |
تاسیسات شیر (ویژه هنرجویان) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
علیرضا جعفری اروری |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۰۸/۱۲ | 11:15 - 10:00 |
7 روز |
|
|
|
7 |
زنجيره ارزش محصول کينوا با تأکيد بر توسعه اقتصادی محصول | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
احمد سلیمانی پور |
استانی |
مرکز اصفهان | ۱۴۰۴/۰۸/۱۲ | 11:15 - 10:00 |
7 روز |
|
|
|
8 |
بررسی فرآیندهای فیزیولوژیک پس از برداشت و نقش آنها در اشتغالزایی و ظرفیتسازی زنان روستایی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
الهام آذرپژوه |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ | 09:45 - 08:30 |
8 روز |
|
|
|
9 |
شیر به عنوان یکی از اصلی ترین عناصر لبنیات و ردیابی افزودن آب به آن در استان قم | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
سید عرفان حسینی نسب(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ | 11:15 - 10:00 |
8 روز |
|
|
|
10 |
راهکار های عملیاتی برای مدیریت ضایعات در کشورهای توسعه یافته | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
سیدرضا فلسفی |
ملی |
شبکه دانش کشاورزی | ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ | 11:15 - 10:00 |
13 روز |
|
|
|
11 |
بهداشت تولید شیر و فرآورده های لبنی | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
راحله نژاد رزمجوي(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز آذربایجان غربی | ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ | 12:45 - 11:30 |
13 روز |
|
|
|
12 |
تولید ترکیبات زسیت فعال از ضایعات باغبانی و کاربرد آنها در صنایع غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
ایرج کریمی ثانی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز آذربایجان غربی | ۱۴۰۴/۰۸/۲۴ | 11:15 - 10:00 |
19 روز |
|
|
|