ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | مدرس | سطح برگزاری | مجری | تاریخ اجرا | شروع برنامه | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 |
تکنولوژی فرآوری خشکبار |
احمد شاکر اردکانی |
استانی |
مرکز یزد | ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ | 11:15 - 10:00 |
1 روز |
|
|
|
|
2 |
آسیاب کردن، دانه بندی و بسته بندی ادویه های گیاهی |
معصومه علیمحمدی نافچی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز چهارمحال و بختیاری | ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ | 09:45 - 08:30 |
2 روز |
|
|
|
|
3 |
آسیاب کردن، دانه بندی و بسته بندی ادویه های گیاهی |
معصومه علیمحمدی نافچی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز چهارمحال و بختیاری | ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ | 11:15 - 10:00 |
2 روز |
|
|
|
|
4 |
آسیاب کردن، دانه بندی و بسته بندی ادویه های گیاهی |
معصومه علیمحمدی نافچی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز چهارمحال و بختیاری | ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ | 12:45 - 11:30 |
2 روز |
|
|
|
|
5 |
ارزش تغذیه ای شیر |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ | 09:45 - 08:30 |
3 روز |
|
|
|
|
6 |
فرآوری تولید سرکه |
شادی بصیری |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ | 11:15 - 10:00 |
3 روز |
|
|
|
|
7 |
باکتری ها در مواد غذایی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ | 12:45 - 11:30 |
3 روز |
|
|
|
|
8 |
ویتامین ها در تغذیه |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۲۲ | 11:15 - 10:00 |
7 روز |
|
|
|
|
9 |
روش های رساندن مصنوعی خارک، کاهش رطوبت رطب و بسته بندی خرما |
ایران محمدپور |
استانی |
مرکز هرمزگان | ۱۴۰۳/۰۲/۲۳ | 11:15 - 10:00 |
8 روز |
|
|
|
|
10 |
ارزش تغذیه ای شیر |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ | 09:45 - 08:30 |
10 روز |
|
|
|
|
11 |
برندسازی (1) |
سودابه عین افشار |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ | 11:15 - 10:00 |
10 روز |
|
|
|
|
12 |
باکتری ها در موادغذایی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ | 12:45 - 11:30 |
10 روز |
|
|
|
|
13 |
چربی ها در تغذیه |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ | 11:15 - 10:00 |
14 روز |
|
|
|
|
14 |
تولید محصول لبنی سالم و ارگانیک |
مریم سردرودیان |
استانی |
مرکز خراسان شمالی | ۱۴۰۳/۰۳/۲۰ | 09:45 - 08:30 |
36 روز |
|
|
|