لیست دوره های آموزشی - ترویجی   صنایع تبدیلی و غذایی  




ردیف عنوان دوره گروه تخصصی مدرس سطح برگزاری مجری تاریخ اجرا شروع برنامه مانده تا اجرا آدرس کانال وبینار نام کاربری کانال وبینار رمز عبور کانال وبینار

1

تولید میوه های خشک خانگی و لواشک
سیده خدیجه احمدی شیخ شبانی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز چهارمحال و بختیاری ۱۴۰۳/۰۴/۱۳ 09:45 - 08:30

امروز

ميهمان

2

تولید میوه های خشک خانگی و لواشک
سیده خدیجه احمدی شیخ شبانی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز چهارمحال و بختیاری ۱۴۰۳/۰۴/۱۳ 11:15 - 10:00

امروز

ميهمان

3

تولید میوه های خشک خانگی و لواشک
سیده خدیجه احمدی شیخ شبانی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز چهارمحال و بختیاری ۱۴۰۳/۰۴/۱۳ 12:45 - 11:30

امروز

ميهمان

4

انتخاب مواد پروتئینی
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۴/۱۶ 12:45 - 11:30

3 روز

5

بسته‌بندی فعال
سیدسعید سخاوتی زاده

استانی

مرکز فارس ۱۴۰۳/۰۴/۱۶ 12:45 - 11:30

3 روز

6

ارزش تغذیه ای شیر
محسن قدس روحانی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ 09:45 - 08:30

6 روز

7

پلاستیک های زیست تخریب پذیر و کاربرد آن در کشاورزی
سودابه عین افشار

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ 11:15 - 10:00

6 روز

8

جایگاه صنایع لبنی در کشاورزی
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ 12:45 - 11:30

6 روز

9

روش های خشک کردن و بسته بندی زرشک
الهام آذرپژوه

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ 11:15 - 10:00

10 روز

10

روش درست سالم سازی شیر
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۴/۳۰ 12:45 - 11:30

17 روز

11

بسته بندی و نگهداری مرکبات
ایران محمدپور

استانی

مرکز هرمزگان ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ 12:45 - 11:30

18 روز

12

اصول برداشت و نگهداری سیب درختی
فرزاد گودرزی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز همدان ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ 11:15 - 10:00

74 روز