لیست دوره های آموزشی - ترویجی   صنایع تبدیلی و غذایی  




ردیف عنوان دوره گروه تخصصی مدرس سطح برگزاری مجری تاریخ اجرا شروع برنامه مانده تا اجرا آدرس کانال وبینار نام کاربری کانال وبینار رمز عبور کانال وبینار

1

تکنولوژی فرآوری خشکبار
احمد شاکر اردکانی

استانی

مرکز یزد ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ 11:15 - 10:00

1 روز

2

آسیاب کردن، دانه بندی و بسته بندی ادویه های گیاهی
معصومه علیمحمدی نافچی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز چهارمحال و بختیاری ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ 09:45 - 08:30

2 روز

3

آسیاب کردن، دانه بندی و بسته بندی ادویه های گیاهی
معصومه علیمحمدی نافچی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز چهارمحال و بختیاری ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ 11:15 - 10:00

2 روز

4

آسیاب کردن، دانه بندی و بسته بندی ادویه های گیاهی
معصومه علیمحمدی نافچی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز چهارمحال و بختیاری ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ 12:45 - 11:30

2 روز

5

ارزش تغذیه ای شیر
محسن قدس روحانی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ 09:45 - 08:30

3 روز

6

فرآوری تولید سرکه
شادی بصیری

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ 11:15 - 10:00

3 روز

7

باکتری ها در مواد غذایی
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ 12:45 - 11:30

3 روز

8

ویتامین ها در تغذیه
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۲ 11:15 - 10:00

7 روز

9

روش های رساندن مصنوعی خارک، کاهش رطوبت رطب و بسته بندی خرما
ایران محمدپور

استانی

مرکز هرمزگان ۱۴۰۳/۰۲/۲۳ 11:15 - 10:00

8 روز

10

ارزش تغذیه ای شیر
محسن قدس روحانی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ 09:45 - 08:30

10 روز

11

برندسازی (1)
سودابه عین افشار

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ 11:15 - 10:00

10 روز

12

باکتری ها در موادغذایی
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ 12:45 - 11:30

10 روز

13

چربی ها در تغذیه
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ 11:15 - 10:00

14 روز

14

تولید محصول لبنی سالم و ارگانیک
مریم سردرودیان

استانی

مرکز خراسان شمالی ۱۴۰۳/۰۳/۲۰ 09:45 - 08:30

36 روز