لیست دوره های آموزشی - ترویجی   صنایع تبدیلی و غذایی  




ردیف عنوان دوره گروه تخصصی زیرگروه تخصصی محصول مرتبط مدرس سطح برگزاری مجری تاریخ اجرا شروع برنامه مانده تا اجرا آدرس کانال وبینار نام کاربری کانال وبینار رمز عبور کانال وبینار

1

بهداشت مواد غذایی (جلسه هشتم) صنایع تبدیلی و غذایی شیر و فرآورده های لبنی شیر و فرآورده های لبنی
حسن رشیدی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۴/۰۶/۰۱ 09:45 - 08:30

2 روز

2

فرآورده های لبنی فرا سودمند (جلسه اول) صنایع تبدیلی و غذایی شیر و فرآورده های لبنی شیر و فرآورده های لبنی
محسن قدس روحانی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۴/۰۶/۰۱ 11:15 - 10:00

2 روز

3

تکنولوژی تولید ماست(جلسه اول) صنایع تبدیلی و غذایی شیر و فرآورده های لبنی شیر و فرآورده های لبنی
مسعود نجف نجفی

استانی

مرکز خراسان رضوی ۱۴۰۴/۰۶/۰۱ 12:45 - 11:30

2 روز

4

نگهداری سیب درختی صنایع تبدیلی و غذایی نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی
فرزاد گودرزی

استانی

مرکز همدان ۱۴۰۴/۰۶/۰۵ 11:15 - 10:00

6 روز

5

بررسی فرآیندهای پس از برداشت زیره سبز صنایع تبدیلی و غذایی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی
سودابه عین افشار

ملی

شبکه دانش کشاورزی ۱۴۰۴/۰۶/۱۱ 11:15 - 10:00

12 روز

6

تولید ترکیبات زسیت فعال از ضایعات باغبانی و کاربرد آنها در صنایع غذایی صنایع تبدیلی و غذایی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی
ایرج کریمی ثانی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز آذربایجان غربی ۱۴۰۴/۰۶/۱۸ 11:15 - 10:00

19 روز

7

روش بهینه تهیه فرآورده های خشک از سیب درختی صنایع تبدیلی و غذایی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی
شهین زمردی

استانی

مرکز آذربایجان غربی ۱۴۰۴/۰۶/۲۴ 11:15 - 10:00

25 روز

8

فرآوری و بسته بندی خشکبار صنایع تبدیلی و غذایی بسته بندی محصولات کشاورزی بسته بندی محصولات کشاورزی
ایرج کریمی ثانی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز آذربایجان غربی ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ 09:45 - 08:30

30 روز

9

تهیه میوه های خشک و لواشک صنایع تبدیلی و غذایی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی
شهین زمردی

استانی

مرکز آذربایجان غربی ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ 11:15 - 10:00

30 روز

10

تحلیل میزان ضایعات میوه های هسته دار (هلو، شلیل، آلو، زردآلو) کشور صنایع تبدیلی و غذایی نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی
پروین شرایعی

ملی

شبکه دانش کشاورزی ۱۴۰۴/۰۶/۳۰ 11:15 - 10:00

31 روز

11

فرآوری انار صنایع تبدیلی و غذایی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی
مریم سردرودیان

استانی

مرکز خراسان شمالی ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ 11:15 - 10:00

37 روز

12

پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی صنایع تبدیلی و غذایی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی
رامین گوروئی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز دزفول ۱۴۰۴/۰۷/۱۳ 09:45 - 08:30

45 روز

13

تخمیر و کاربرد انواع آن در صنایع غذایی صنایع تبدیلی و غذایی نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی
رامین گوروئی
(فاقد رزومه)

استانی

مرکز دزفول ۱۴۰۴/۰۷/۲۰ 09:45 - 08:30

52 روز