ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | زیرگروه تخصصی | محصول مرتبط | مدرس | سطح برگزاری | مجری | تاریخ اجرا | شروع برنامه | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 |
تکنولوژی تولید شیر خشک- فرآیند تغلیظ | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۴/۱۰ | 11:15 - 10:00 |
امروز |
ميهمان |
|
|
2 |
بستنی و دسرهای لبنی منجمد (جلسه دوم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۱۰ | 11:15 - 10:00 |
امروز |
|
|
|
3 |
آشنایی با اهمیت و کاربرد افزودنی ها در محصولات غذایی (مبحث اول) | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
مریم شاه امیریان |
استانی |
مرکز فارس | ۱۴۰۴/۰۴/۱۰ | 12:45 - 11:30 |
امروز |
ميهمان |
|
|
4 |
تکنولوژی تولید شیر خشک- فرآیند خشک کردن | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۴/۱۱ | 11:15 - 10:00 |
1 روز |
|
|
|
5 |
تکنولوژی تولید غذای کودک | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۴/۱۷ | 11:15 - 10:00 |
7 روز |
|
|
|
6 |
بستنی و دسرهای لبنی منجمد (جلسه سوم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۱۷ | 11:15 - 10:00 |
7 روز |
|
|
|
7 |
بهداشت مواد غذایی(جلسه دوم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ | 09:45 - 08:30 |
11 روز |
|
|
|
8 |
فرآوری، بسته بندی، انبارداری و بازاریابی زعفران | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
مریم سردرودیان |
استانی |
مرکز خراسان شمالی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ | 11:15 - 10:00 |
11 روز |
|
|
|
9 |
روش فراوری و نگهداری آلبالو | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
سودابه عین افشار |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ | 11:15 - 10:00 |
11 روز |
|
|
|
10 |
کیفیت ماست | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ | 12:45 - 11:30 |
11 روز |
|
|
|
11 |
تکنولوژی تولید فرآورده های آب پنیر | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۴/۲۲ | 11:15 - 10:00 |
12 روز |
|
|
|
12 |
سالم سازی شیر خام | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ | 09:45 - 08:30 |
14 روز |
|
|
|
13 |
فرآیند تولید بستنی | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ | 11:15 - 10:00 |
14 روز |
|
|
|
14 |
بستنی و دسرهای لبنی منجمد (جلسه چهارم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ | 11:15 - 10:00 |
14 روز |
|
|
|
15 |
تولید پنیر | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ | 12:45 - 11:30 |
14 روز |
|
|
|
16 |
تولید ترشیجات | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
مریم سردرودیان |
استانی |
مرکز خراسان شمالی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۵ | 11:15 - 10:00 |
15 روز |
|
|
|
17 |
بهداشت مواد غذایی(جلسه اسوم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ | 09:45 - 08:30 |
18 روز |
|
|
|
18 |
روش کاهش قند احیاکننده در سیب زمینی | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
سودابه عین افشار |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ | 11:15 - 10:00 |
18 روز |
|
|
|
19 |
روش های مناسب انبارداری پیاز | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
ایران محمدپور |
استانی |
مرکز هرمزگان | ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ | 12:45 - 11:30 |
18 روز |
|
|
|
20 |
نگهداری مواد غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ | 12:45 - 11:30 |
18 روز |
|
|
|
21 |
بسته بندی محصولات کشاورزی | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
امیرعباس رشیدی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دامغان | ۱۴۰۴/۰۴/۲۹ | 09:45 - 08:30 |
19 روز |
|
|
|
22 |
شناسایی و تحلیل عیوب کیفی در تولید بستنی | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۴/۲۹ | 11:15 - 10:00 |
19 روز |
|
|
|
23 |
بسته بندی محصولات کشاورزی | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
امیرعباس رشیدی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دامغان | ۱۴۰۴/۰۴/۲۹ | 11:15 - 10:00 |
19 روز |
|
|
|
24 |
بسته بندی محصولات کشاورزی | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
امیرعباس رشیدی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دامغان | ۱۴۰۴/۰۴/۲۹ | 12:45 - 11:30 |
19 روز |
|
|
|
25 |
سالم سازی شیر خام | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۳۱ | 09:45 - 08:30 |
21 روز |
|
|
|
26 |
فرآیند تولید شیرهای طعم دار- شیر کاکائو | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۴/۳۱ | 11:15 - 10:00 |
21 روز |
|
|
|
27 |
بستنی و دسرهای لبنی منجمد (جلسه پنجم) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۴/۳۱ | 11:15 - 10:00 |
21 روز |
|
|
|
28 |
فرآوری و بسته بندی خشکبار | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
مریم سردرودیان |
استانی |
مرکز خراسان شمالی | ۱۴۰۴/۰۵/۰۴ | 11:15 - 10:00 |
25 روز |
|
|
|
29 |
فرآیند تولید پنیر لیقوان | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مهدی نیکخواه ممان |
ستادی |
گروه صنایع تبدیلی و غذایی ستاد موسسه | ۱۴۰۴/۰۵/۰۵ | 11:15 - 10:00 |
26 روز |
|
|
|
30 |
آشنایی با نرم افزار بسته بندی در کشاورزی | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
محمداسماعیل عزیزی لقب(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دامغان | ۱۴۰۴/۰۵/۱۹ | 09:45 - 08:30 |
40 روز |
|
|
|
31 |
آشنایی با نرم افزار بسته بندی در کشاورزی | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
محمداسماعیل عزیزی لقب(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دامغان | ۱۴۰۴/۰۵/۱۹ | 11:15 - 10:00 |
40 روز |
|
|
|
32 |
آشنایی با نرم افزار بسته بندی در کشاورزی | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
محمداسماعیل عزیزی لقب(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز دامغان | ۱۴۰۴/۰۵/۱۹ | 12:45 - 11:30 |
40 روز |
|
|
|
33 |
فرآوری انار | صنایع تبدیلی و غذایی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی | فن آوری پس از برداشت محصولات کشاورزی |
مریم سردرودیان |
استانی |
مرکز خراسان شمالی | ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ | 11:15 - 10:00 |
88 روز |
|
|
|