ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | مدرس | سطح برگزاری | مجری | تاریخ اجرا | شروع برنامه | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 |
آشنایی با تجهیزات سردخانه ایی - جلسه 1 |
شادی بصیری |
استانی |
مرکز تهران | ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ | 09:45 - 08:30 |
2 روز |
|
|
|
|
2 |
تولید و بسته بندی ترشیجات |
پوران کریمی تزرجی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز هرمزگان | ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ | 11:15 - 10:00 |
2 روز |
|
|
|
|
3 |
آشنایی با تجهیزات سردخانه ایی - جلسه 2 |
شادی بصیری |
استانی |
مرکز تهران | ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ | 11:15 - 10:00 |
2 روز |
|
|
|
|
4 |
آشنایی با تجهیزات سردخانه ایی - جلسه 3 |
شادی بصیری |
استانی |
مرکز تهران | ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ | 12:45 - 11:30 |
2 روز |
|
|
|
|
5 |
مواد نگهدارنده در غذا |
سیدسعید سخاوتی زاده |
استانی |
مرکز فارس | ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ | 12:45 - 11:30 |
2 روز |
|
|
|
|
6 |
فراورده های تخمیری |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۲/۰۹/۲۱ | 09:45 - 08:30 |
3 روز |
|
|
|
|
7 |
فراوری شیر |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۲/۰۹/۲۱ | 12:45 - 11:30 |
3 روز |
|
|
|
|
8 |
فراورده های تخمیری |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ | 09:45 - 08:30 |
10 روز |
|
|
|
|
9 |
فراوری شیر |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ | 12:45 - 11:30 |
10 روز |
|
|
|
|
10 |
صنایع غذایی ،چالش ها و فرصت های پیش رو |
نائره بشارتی |
استانی |
مرکز گیلان | ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ | 09:45 - 08:30 |
30 روز |
|
|
|
|
11 |
صنایع غذایی ،چالش ها و فرصت های پیش رو |
نائره بشارتی |
استانی |
مرکز گیلان | ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ | 11:15 - 10:00 |
30 روز |
|
|
|
|
12 |
صنایع غذایی ،چالش ها و فرصت های پیش رو |
نائره بشارتی |
استانی |
مرکز گیلان | ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ | 12:45 - 11:30 |
30 روز |
|
|
|
|
13 |
مدیریت انبارداری و نگهدارس سیبزمینی |
فرزاد گودرزی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز همدان | ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ | 11:15 - 10:00 |
31 روز |
|
|
|