| ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | زیرگروه تخصصی | محصول مرتبط | مدرس | سطح برگزاری | مجری | تاریخ اجرا | شروع برنامه | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 |
برنامه های پیش نیازی در صنعت غذا | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ | 09:45 - 08:30 |
3 روز |
|
|
|
2 |
تولید پنیر | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ | 11:15 - 10:00 |
3 روز |
|
|
|
3 |
اصول و بسته بندی مواد غذایی (3) | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ | 12:45 - 11:30 |
3 روز |
|
|
|
4 |
مدیریت سردخانه محصولات کشاورزی | صنایع تبدیلی و غذایی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی | نگهداری و ذخیره محصولات کشاورزی |
شهین زمردی |
استانی |
مرکز آذربایجان غربی | ۱۴۰۴/۰۹/۲۳ | 11:15 - 10:00 |
4 روز |
|
|
|
5 |
نکات مهم در برداشت و بسته بندی و نگهداری میوه انبه | صنایع تبدیلی و غذایی | بسته بندی محصولات کشاورزی | بسته بندی محصولات کشاورزی |
ایران محمدپور |
استانی |
مرکز هرمزگان | ۱۴۰۴/۰۹/۲۳ | 12:45 - 11:30 |
4 روز |
|
|
|
6 |
برنامه های پیش نیازی در صنعت غذا | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
حسن رشیدی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۹/۲۹ | 09:45 - 08:30 |
10 روز |
|
|
|
7 |
تولید پنیر | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
محسن قدس روحانی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۹/۲۹ | 11:15 - 10:00 |
10 روز |
|
|
|
8 |
اصول و بسته بندی مواد غذایی | صنایع تبدیلی و غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | شیر و فرآورده های لبنی |
مسعود نجف نجفی |
استانی |
مرکز خراسان رضوی | ۱۴۰۴/۰۹/۲۹ | 12:45 - 11:30 |
10 روز |
|
|
|