| ردیف | عنوان دوره | گروه تخصصی | زیرگروه تخصصی | محصول مرتبط | مدرس | سطح برگزاری | مجری | تاریخ اجرا | شروع برنامه | مانده تا اجرا | آدرس کانال وبینار | نام کاربری کانال وبینار | رمز عبور کانال وبینار |
1 |
استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تسویه آب مزارع گرمابی (بخش اول) | شیلات و آبزیان | تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین | ماهیان گرمابی |
سید پژمان حسینی شکرابی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ | 09:45 - 08:30 |
6 روز |
|
|
|
2 |
استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تسویه آب مزارع گرمابی (بخش اول) | شیلات و آبزیان | تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین | ماهیان گرمابی |
سید پژمان حسینی شکرابی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ | 11:15 - 10:00 |
6 روز |
|
|
|
3 |
استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تسویه آب مزارع گرمابی (بخش اول) | شیلات و آبزیان | تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین | ماهیان گرمابی |
سید پژمان حسینی شکرابی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ | 12:45 - 11:30 |
6 روز |
|
|
|
4 |
استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تسویه آب مزارع گرمابی (بخش دوم) | شیلات و آبزیان | تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین | ماهیان گرمابی |
سید پژمان حسینی شکرابی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ | 09:45 - 08:30 |
7 روز |
|
|
|
5 |
استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تسویه آب مزارع گرمابی (بخش دوم) | شیلات و آبزیان | تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین | ماهیان گرمابی |
سید پژمان حسینی شکرابی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ | 11:15 - 10:00 |
7 روز |
|
|
|
6 |
استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تسویه آب مزارع گرمابی (بخش دوم) | شیلات و آبزیان | تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین | ماهیان گرمابی |
سید پژمان حسینی شکرابی(فاقد رزومه) |
استانی |
مرکز قم | ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ | 12:45 - 11:30 |
7 روز |
|
|
|
7 |
بیماریهای ناشی از عوامل محیطی در کپورماهیان پرورشی | شیلات و آبزیان | تکثیر و پرورش آبزیان آب شیرین | ماهیان سردابی |
سهیل علی نژاد |
ملی |
شبکه دانش کشاورزی | ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ | 11:15 - 10:00 |
18 روز |
|
|
|