لیست دوره های آفلاین آموزشی - ترویجی   صنایع تبدیلی و غذایی  



ردیف عنوان دوره مدرس مجری محتوا ویدئو
1 اهمیت توجه به کیفیت گندم و آرد در صنعت پخت
فریبا نقی پور
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
2 استفاده از فرآیند فشار بالا در فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی
مهدی نیکخواه ممان
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
3 صدمات انگور در سردخانه و راه‌های جلوگیری از آن
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
4 نقش بسته‌بندی فعال در صنایع غذایی
سیدسعید سخاوتی زاده
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
5 کاربرد پرتودهی در فرآوری و سالم سازی محصولات کشاورزی
مهدی نیکخواه ممان
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
6 استفاده از پوسته تخم مرغ اصلاح شده با نانو ذرات مغناطیسی برای جذب آلاینده‌های رنگی و دارویی
نائره بشارتی
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
7 راهکارهای مدیریت پسماندهای تولید و فرآوری سیب درختی در اقتصاد چرخشی
هما بهمدی
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
8 کاهش ضایعات سبزیجات با پیش سرد کردن
مریم رواقی
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
9 نیازمندی‌های تکنولوژیک صنعت تولید فیله ماهی کشور
سید حسن جلیلی حسن کیاده
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
10 توصیه‌های فنی برای کارگاه‌های تولیدکننده کره از انواع مغزهای آجیلی
مریم رواقی
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
11 کینوا خاویار گیاهی
سیدسعید سخاوتی زاده
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
12 تولید ماست، دوغ و کفیر
سیدسعید سخاوتی زاده
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
13 آزمون های اصلی شیر
سیدسعید سخاوتی زاده
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
14 مراحل تولید بستنی و استانداردها
سیدسعید سخاوتی زاده
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو
15 بسته بندی فعال در صنایع غذایی
سیدسعید سخاوتی زاده
شبکه دانش کشاورزی محتوا ویدئو