ردیف | عنوان دوره | مدرس | محتوا | ویدئو |
1 | اهمیت توجه به کیفیت گندم و آرد در صنعت پخت |
فریبا نقی پور |
محتوا | ویدئو |
2 | کاربردهای پوست نرم پسته |
احمد شاکر اردکانی |
محتوا | ویدئو |
3 | استفاده از فرآیند فشار بالا در فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی |
مهدی نیکخواه ممان |
محتوا | ویدئو |
4 | صدمات انگور در سردخانه و راههای جلوگیری از آن |
سیدحمیدرضا ضیاءالحق |
محتوا | ویدئو |
5 | نقش بستهبندی فعال در صنایع غذایی |
سیدسعید سخاوتی زاده |
محتوا | ویدئو |
6 | کاربرد پرتودهی در فرآوری و سالم سازی محصولات کشاورزی |
مهدی نیکخواه ممان |
محتوا | ویدئو |
7 | کاربردهای پوست استخوانی پسته |
احمد شاکر اردکانی |
محتوا | ویدئو |
8 | استفاده از پوسته تخم مرغ اصلاح شده با نانو ذرات مغناطیسی برای جذب آلایندههای رنگی و دارویی |
نائره بشارتی |
محتوا | ویدئو |
9 | راهکارهای مدیریت پسماندهای تولید و فرآوری سیب درختی در اقتصاد چرخشی |
هما بهمدی |
محتوا | ویدئو |
10 | کاهش ضایعات سبزیجات با پیش سرد کردن |
مریم رواقی |
محتوا | ویدئو |
11 | نیازمندیهای تکنولوژیک صنعت تولید فیله ماهی کشور |
سید حسن جلیلی حسن کیاده |
محتوا | ویدئو |
12 | توصیههای فنی برای کارگاههای تولیدکننده کره از انواع مغزهای آجیلی |
مریم رواقی |
محتوا | ویدئو |
13 | کینوا خاویار گیاهی |
سیدسعید سخاوتی زاده |
محتوا | ویدئو |
14 | تولید ماست، دوغ و کفیر |
سیدسعید سخاوتی زاده |
محتوا | ویدئو |
15 | آزمون های اصلی شیر |
سیدسعید سخاوتی زاده |
محتوا | ویدئو |
16 | کاربرد برخی صمغ ها در مواد غذایی |
احمد شاکر اردکانی |
محتوا | ویدئو |
17 | مراحل تولید بستنی و استانداردها |
سیدسعید سخاوتی زاده |
محتوا | ویدئو |
18 | بسته بندی فعال در صنایع غذایی |
سیدسعید سخاوتی زاده |
محتوا | ویدئو |
19 | عناب و محصولات فراوری شده از آن |
شادی بصیری |
محتوا | ویدئو |
20 | فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی |
سیدرضا صابری |
محتوا | ویدئو |
21 | تولید پنیر و استانداردها |
سیدسعید سخاوتی زاده |
محتوا | ویدئو |
22 | فرآیند تولید کفیر به روش صنعتی و سنتی |
مهدی نیکخواه ممان |
محتوا | ویدئو |
23 | کاربرد هوش مصنوعی در کاهش ضایعات محصولات غذایی |
سیدرضا فلسفی |
محتوا | ویدئو |
24 | آشنایی با تقلبات مواد غذایی |
سیدرضا صابری |
محتوا | ویدئو |
25 | بسته بندی آنتی میکروبیال و کاربرد آن در مواد غذایی و محصولات کشاورزی |
مهدی نیکخواه ممان |
محتوا | ویدئو |
26 | مدیریت پس از برداشت سیر برای ارسال به بازارهای داخلی و خارجی |
فریبا بیات |
محتوا | ویدئو |
27 | برخی راهکارهای کاهش اکسیداسیون در مواد غذایی |
احمد شاکر اردکانی |
محتوا | ویدئو |